Välkomna till bloggen! Jag bor i Göteborg, där jag driver Elins Art Studio. Härifrån levererar jag lyxiga trycksaker till bröllop & event över hela världen! 

Elin
Wallmander

KONTAKT:

Ett grönskande Bröllop

10/26/2017

I våras gjorde jag och teamet bakom Bröllopsbloggen Those Lovely Days ett reportage till Bröllopsguiden. Ni hittar hela reportaget i nummer 2 2017. Där delade vi med oss av hur man med en billig peng ändå kan få bröllpet att kännas lyxigt och prunkande. Greenery bestämde vi oss för att det är årets pantone färg, samt lätt att göra själv. Vi använde dessutom bara lokalens eget porslin och vita dukar, för att spara in. Istället valde vi att hyra in stolar och bestick. På de transparenta plexiglasstolarna handtextade jag varje gäst namn med en vit (vattenbaserad) penna. Menyn hölls väldigt strikt med en grön tassel på, för att inte konkurrera med den vilda takdekorationen som hängde över honnörsbordet.

Vigselplatsen verkligen överöstes med gröna blad och levande ljus. Det blev verkligen mysigt därinne!!! Ett tips om man har mycket levande ljus eller rosenblad lägst med vigselgången är att spärra av den för gästerna. Detta kan göras med ett vackert band eller en skylt, så får de gå runt och in från sidorna istället. Vi ville också visa fördelen med att ha en “unplugged” vigsel. På en vacker skylt i rårivet linne ber vi gästerna att stänga av alla mobiler och lita på att fotografen kan ta bra bilder istället. det är också en uppmaning till att verkligen vara där i nuet, och uppleva denna dagen tillsammans med vänner och familj. Att det dessutom gör den betalda fotografens jobb mycket lättare då hen slipper slåss mot ett hav av smartphones får ju bara betraktas som ett plus!

Till den grafiska profilen valde jag att blanda de vilda bladen med geometriska streck. Inbjudan med tillhörande informationsblad bands ihop som en liten present med hamrat vellum papper med rivna kanter. Kring det en guld tråd och det fästes med ett vitt vaxsigill. I fodret ser man de korsande strecken, som sedan upprepas på bordsplaceringskartan. Där användes samma guldtråd som runt inbjudan. En kul detalj var RSVP korten (respondes s’il vous plait) som var ett laserskuret blad, där gästerna får fylla i om de kommer, vilka de är, om de har några allergier, samt om de önskar någon särskild låt till festen! Indikerar att det kommer bli en grym fest med massa fuldans! Save the daten höll samma stil som menyn genom att vara minimalistisk, men ändå kul med sin udda form och gröna tassel.

Enjoy! /Elin

 

 

Inbjudan Bröllop, bröllopsinbjudan, bröllops styling, trycksaker bröllop, inbjudningskort bröllop, inbjudningskort, grafisk design bröllop, Elins Art Studio, Elin Wallmander, Grönskane blad, greenery

Inbjudan Bröllop, bröllopsinbjudan, bröllops styling, trycksaker bröllop, inbjudningskort bröllop, inbjudningskort, grafisk design bröllop, Elins Art Studio, Elin Wallmander, bröllops stylist

Inbjudan Bröllop, bröllopsinbjudan, bröllops styling, trycksaker bröllop, inbjudningskort bröllop, inbjudningskort, grafisk design bröllop, Elins Art Studio, Elin Wallmander, bröllops stylist, Liv Sandberg Tårta

Inbjudan Bröllop, bröllopsinbjudan, bröllops styling, trycksaker bröllop, inbjudningskort bröllop, inbjudningskort, grafisk design bröllop, Elins Art Studio, Elin Wallmander, grönskande, greenery

Inbjudan Bröllop, bröllopsinbjudan, bröllops styling, trycksaker bröllop, inbjudningskort bröllop, inbjudningskort, grafisk design bröllop, Elins Art Studio, Elin Wallmander, greenery, grönskande

Inbjudan Bröllop, bröllopsinbjudan, bröllops styling, trycksaker bröllop, inbjudningskort bröllop, inbjudningskort, grafisk design bröllop, Elins Art Studio, Elin Wallmander, grönskande, greenery

Inbjudan Bröllop, bröllopsinbjudan, bröllops styling, trycksaker bröllop, inbjudningskort bröllop, inbjudningskort, grafisk design bröllop, Elins Art Studio, Elin Wallmander, greenery, grönskande

Inbjudan Bröllop, bröllopsinbjudan, bröllops styling, trycksaker bröllop, inbjudningskort bröllop, inbjudningskort, grafisk design bröllop, Elins Art Studio, Elin Wallmander,, unplugged wedding

ett grönskande bröllop, Inbjudan Bröllop, bröllopsinbjudan, bröllops styling, trycksaker bröllop, inbjudningskort bröllop, inbjudningskort, grafisk design bröllop, Elins Art Studio, Elin Wallmander,

Inbjudan Bröllop, bröllopsinbjudan, bröllops styling, trycksaker bröllop, inbjudningskort bröllop, inbjudningskort, grafisk design bröllop, Elins Art Studio, Elin Wallmander,

Inbjudan Bröllop, bröllopsinbjudan, bröllops styling, trycksaker bröllop, inbjudningskort bröllop, inbjudningskort, grafisk design bröllop, Elins Art Studio, Elin Wallmander,

Inbjudan Bröllop, bröllopsinbjudan, bröllops styling, trycksaker bröllop, inbjudningskort bröllop, inbjudningskort, grafisk design bröllop, Elins Art Studio, Elin Wallmander,

Inbjudan Bröllop, bröllopsinbjudan, bröllops styling, trycksaker bröllop, inbjudningskort bröllop, inbjudningskort, grafisk design bröllop, Elins Art Studio, Elin Wallmander, bordsplaceringskort på stolen

Inbjudan Bröllop, bröllopsinbjudan, bröllops styling, trycksaker bröllop, inbjudningskort bröllop, inbjudningskort, grafisk design bröllop, Elins Art Studio, Elin Wallmander,

Inbjudan Bröllop, bröllopsinbjudan, bröllops styling, trycksaker bröllop, inbjudningskort bröllop, inbjudningskort, grafisk design bröllop, Elins Art Studio, Elin Wallmander,

Inbjudan Bröllop, bröllopsinbjudan, bröllops styling, trycksaker bröllop, inbjudningskort bröllop, inbjudningskort, grafisk design bröllop, Elins Art Studio, Elin Wallmander,

Inbjudan Bröllop, bröllopsinbjudan, bröllops styling, trycksaker bröllop, inbjudningskort bröllop, inbjudningskort, grafisk design bröllop, Elins Art Studio, Elin Wallmander,  Inbjudan Bröllop, bröllopsinbjudan, bröllops styling, trycksaker bröllop, inbjudningskort bröllop, inbjudningskort, grafisk design bröllop, Elins Art Studio, Elin Wallmander,  Inbjudan Bröllop, bröllopsinbjudan, bröllops styling, trycksaker bröllop, inbjudningskort bröllop, inbjudningskort, grafisk design bröllop, Elins Art Studio, Elin Wallmander,  Inbjudan Bröllop, bröllopsinbjudan, bröllops styling, trycksaker bröllop, inbjudningskort bröllop, inbjudningskort, grafisk design bröllop, Elins Art Studio, Elin Wallmander, Inbjudan Bröllop, bröllopsinbjudan, bröllops styling, trycksaker bröllop, inbjudningskort bröllop, inbjudningskort, grafisk design bröllop, Elins Art Studio, Elin Wallmander,

Inbjudan Bröllop, bröllopsinbjudan, bröllops styling, trycksaker bröllop, inbjudningskort bröllop, inbjudningskort, grafisk design bröllop, Elins Art Studio, Elin Wallmander,   Inbjudan Bröllop, bröllopsinbjudan, bröllops styling, trycksaker bröllop, inbjudningskort bröllop, inbjudningskort, grafisk design bröllop, Elins Art Studio, Elin Wallmander,  Inbjudan Bröllop, bröllopsinbjudan, bröllops styling, trycksaker bröllop, inbjudningskort bröllop, inbjudningskort, grafisk design bröllop, Elins Art Studio, Elin Wallmander,

Inbjudan Bröllop, bröllopsinbjudan, bröllops styling, trycksaker bröllop, inbjudningskort bröllop, inbjudningskort, grafisk design bröllop, Elins Art Studio, Elin Wallmander,

Inbjudan Bröllop, bröllopsinbjudan, bröllops styling, trycksaker bröllop, inbjudningskort bröllop, inbjudningskort, grafisk design bröllop, Elins Art Studio, Elin Wallmander,

 

Foto: Isabelle Hesselberg, 2 Brides Photography // Blommor: Linnéa Bergqvist, The Wild Rose // Styling: Elin Wallmander, Elins Art Studio & Fanny Staaf, Fanny Staaf Events // Trycksaker & Band: Elin Wallmander, Elins Art Studio // Håraccessoar: The Wild Rose Accessories // Tallrikar & Glas: Ekensdal //  Bestick: Lagerhaus // Tårta: Liv Sandberg Cake Art // Klänning & Smycken: Efva Attling // Kostym: Steens Herrmode // Modeller: // Ring Box: The Mrs Box // Lokal, drinkar & Mat: Ekensdal //  Stolar: Tavet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *