till ert bröllop

grafisk design

Först av allt så vill jag gratulera till er förlovning! Det är nu det roliga börjar! Elins Art Studio finns här för att hjälpa till med ert bröllopskoncept

Jag har ett enda mål. Jag vill att ni skall skrika av förtjusning när ni håller ett exemplar av era unika inbjudningar till ert bröllop i handen för första gången. Jag ger mig inte förrän vi är där. Det skall kännas magnifikt, luxuöst och svidande vackert. Och 100% ni, annars är vi inte ens halvvägs.

ANPASSADE EFTER ER

Elin heter jag

Så länge som jag kan minnas, har jag skapat. Jag kan inte låta bli, det bara kliar i fingrarna. När jag var 5 år karvade jag in familjenamnet på lädersoffan. Året efter det målade jag Pippi Långstump i skala 1:1 på min tapet. Att gå en konstnärlig utbildning var för mig som att hitta hem. Yrkesmässigt har jag dessutom jobbat som florist i sex år, och med grafisk design på ett tryckeri i åtta år.  

 Jag har varit med och skapat en bok om bröllop - Bröllop: inspiration för det moderna brudparet, samt varit en del av teamet bakom bröllopsbloggen Those Lovely Days. Mina designs syns ofta på bloggar så som Martha Stewart Weddings, Style Me Pretty, Magnolia Rouge, mm.

 Numera är jag lyckligt gift sedan 2009 och bor i ett vitt trähus med min man och mina två härliga ungar.
Min studio finns i Göteborg, men jag levererar över hela världen!