till ert bröllop

grafisk design

Först av allt så vill jag gratulera till er förlovning! Det är nu det roliga börjar! Elins Art Studio finns här för att hjälpa till med ert bröllopskoncept

Jag har ett enda mål. Jag vill att ni skall skrika av förtjusning när ni håller ett exemplar av era unika inbjudningar till ert bröllop i handen för första gången. Jag ger mig inte förrän vi är där. Det skall kännas magnifikt, luxuöst och svidande vackert. Och 100% ni, annars är vi inte ens halvvägs.

ANPASSADE EFTER ER

Elin heter jag

Så länge som jag har andats, har jag skapat. Jag kan inte låta bli, det bara kliar i fingrarna. När jag var 5 år karvade jag in familjenamnet på lädersoffan. När jag var tio år tillverkade jag och sålde egna smycken. Att gå en konstnärlig utbildning var för mig som att hitta hem. Efter skolan arbetade jag som florist i fem år, och det var väl där jag föll för bröllop. Att få vara med och bidra till en dag av ren glädje är magi för mig. Efter detta  jobbade jag i åtta år med grafisk design på ett tryckeri.

Det föll sig bara naturligt för mig att göra detta, och jag hade fortsatt att göra det ändå även om ingen bad mig. Numera är jag lyckligt gift sedan 2009 och bor i ett vitt trähus med mina två små barn. Min studio finns i Göteborg, men jag levererar över hela världen! Jag älskar flexibiliteten, och att alla min uppdrag är så olika.