Boka datumet

Vill ni veta mer om vad jag kan göra för er? Tveka inte att höra av er direkt. Jag bokas upp ca 12 månader i förväg, och jag har bara plats för ca 25 bröllop per år. Så maila mig direkt på info@elinsartstudio.se för att se om jag är tillgänglig!

Drömmer ni om de där perfekta inbjudningarna, som ni kommer att vilja spara för resten av era liv, så behöver även ni inspirera mig. Så mailar ni mig med en öppen förfrågan (OBS inte bindande) så mailar jag tillbaka frågorna till er.

Det jag brukar vilja veta är hur ni träffades, era hobbies, särskild färgpallet till bröllopet, Vart ni skall vara och hur många gäster ni räknar med. Ju mer ni berättar om er själva, desto bättre kommer resultatet att bli

Mina priser för en inbjudan börjar någonstans kring 12 000:- SEK.
Min vanligaste kund spenderar ca  45 000:- för alla trycksaker till sitt bröllop.
(för ca 60 gäster)

Låt oss skapa
 tillsammans

Du är den viktigaste personen för oss hela detta "bröllopsåret" Det har inte varit lätt för mig för jag är perfektionist och rädd att det inte skall bli bra. Och ingen annan har fått mig att må så bra för det du gjort kan ingen annan göra. Det betyder så mycket för mig, din personlighet och ditt arbete. Så tack Elin! 
/ Ramak Kabodvand

Magi

Låt oss skapa
tillsammans

Elin, Du är Kung!!!
Korten är de vackraste vi någonsin sett! Tack verkligen för de helt perfekta inbjudningarna!!!
/Joanna Skelander

Magi

Låt oss skapa
tillsammans

Hi Elin,
I have received my invitations and when I opened the box I started crying. The invitations are better than I could imagine! They are extremely beautiful!!! Thank you so much for your amazing design !!
Kind regards,
Elena

Magi