Välkomna till bloggen! Jag bor i Göteborg, där jag driver Elins Art Studio. Härifrån levererar jag lyxiga trycksaker till bröllop & event över hela världen! 

Elin
Wallmander

KONTAKT:

Strandbröllop i Beige & Grått

5/10/2017

I februari samlades vi på en noga utvald strand i Falkenberg för att styla och fotografera denna bröllopsinspiration. Allt startade när vi fann inspirationen i insidan av ett ljuvligt snäckskal. Dess färgskiftningar, skimrande pärlemor, den grå och sträva utsidan. Dovt och neutralt, lent. Den var så fantastiskt vacker. Den frusna stranden och havet var nästan som en förstoring av insidan av snäckskalet, med dess glittrande isfläckar, det blanka vattnet och sandens gråa toner. Snäckskalets råa kanter och omgivningens toner gick igen genom allt från blommorna till den specialdesignade spetstoppen, tårtan och trycksakerna. Inget lämnades åt slumpen.

Editorial shoot team: Event Planner @fannystaafevents | Floral Design @thewildrose.se | Stationary @elinsartstudio | Models @avenuemodels | Bridal fashion @juneandme | Jewels @angelspearls | Hair accsessories @thewildroseaccsessories | Film Processing @ca

Editorial shoot team: Event Planner @fannystaafevents | Floral Design @thewildrose.se | Stationary @elinsartstudio | Models @avenuemodels | Bridal fashion @juneandme | Jewels @angelspearls | Hair accsessories @thewildroseaccsessories | Film Processing @ca

Greige 2&2

Editorial shoot team: Event Planner @fannystaafevents | Floral Design @thewildrose.se | Stationary @elinsartstudio | Models @avenuemodels | Bridal fashion @juneandme | Jewels @angelspearls | Hair accsessories @thewildroseaccsessories | Film Processing @ca

EAS2

Editorial shoot team: Event Planner @fannystaafevents | Floral Design @thewildrose.se | Stationary @elinsartstudio | Models @avenuemodels | Bridal fashion @juneandme | Jewels @angelspearls | Hair accsessories @thewildroseaccsessories | Film Processing @ca

Editorial shoot team: Event Planner @fannystaafevents | Floral Design @thewildrose.se | Stationary @elinsartstudio | Models @avenuemodels | Bridal fashion @juneandme | Jewels @angelspearls | Hair accsessories @thewildroseaccsessories | Film Processing @ca

Editorial shoot team: Event Planner @fannystaafevents | Floral Design @thewildrose.se | Stationary @elinsartstudio | Models @avenuemodels | Bridal fashion @juneandme | Jewels @angelspearls | Hair accsessories @thewildroseaccsessories | Film Processing @ca

Editorial shoot team: Event Planner @fannystaafevents | Floral Design @thewildrose.se | Stationary @elinsartstudio | Models @avenuemodels | Bridal fashion @juneandme | Jewels @angelspearls | Hair accsessories @thewildroseaccsessories | Film Processing @ca

Editorial shoot team: Event Planner @fannystaafevents | Floral Design @thewildrose.se | Stationary @elinsartstudio | Models @avenuemodels | Bridal fashion @juneandme | Jewels @angelspearls | Hair accsessories @thewildroseaccsessories | Film Processing @ca

Editorial shoot team: Event Planner @fannystaafevents | Floral Design @thewildrose.se | Stationary @elinsartstudio | Models @avenuemodels | Bridal fashion @juneandme | Jewels @angelspearls | Hair accsessories @thewildroseaccsessories | Film Processing @ca

Greige 2&23

Editorial shoot team: Event Planner @fannystaafevents | Floral Design @thewildrose.se | Stationary @elinsartstudio | Models @avenuemodels | Bridal fashion @juneandme | Jewels @angelspearls | Hair accsessories @thewildroseaccsessories | Film Processing @ca

Editorial shoot team: Event Planner @fannystaafevents | Floral Design @thewildrose.se | Stationary @elinsartstudio | Models @avenuemodels | Bridal fashion @juneandme | Jewels @angelspearls | Hair accsessories @thewildroseaccsessories | Film Processing @ca

Greige 2&22

Editorial shoot team: Event Planner @fannystaafevents | Floral Design @thewildrose.se | Stationary @elinsartstudio | Models @avenuemodels | Bridal fashion @juneandme | Jewels @angelspearls | Hair accsessories @thewildroseaccsessories | Film Processing @ca

Editorial shoot team: Event Planner @fannystaafevents | Floral Design @thewildrose.se | Stationary @elinsartstudio | Models @avenuemodels | Bridal fashion @juneandme | Jewels @angelspearls | Hair accsessories @thewildroseaccsessories | Film Processing @ca

EAS

 

 

 

Foto: Isabelle Hesselberg, 2 Brides Photography // Blommor: Linnéa Bergqvist, The Wild Rose // Styling: Elin Wallmander, Elins Art Studio & Fanny Staaf, Fanny Staaf Events // Trycksaker & Band: Elin Wallmander, Elins Art Studio // Håraccessoar: The Wild Rose Accessories // Glas: Lagerhaus // Tallrikar & Bestick: Privata // Tårta: Sockersöta Smulor // Klänning: June & Me // Kostym: Privat // Modeller: Jennifer & Florian från Avenuemodeller // Ringar: Laurie Fleming // Ring Box: The Mrs Box // Smycken: AngelPearls 

 

  1. Ucgbc.Org says:

    I spent a great deal of time to locate something like this

  2. Katherina says:

    It works really well for me

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *