Välkomna till bloggen! Jag bor i Göteborg, där jag driver Elins Art Studio. Härifrån levererar jag lyxiga trycksaker till bröllop & event över hela världen! 

Elin
Wallmander

KONTAKT:

Elope på Öland

10/26/2017

Elin på Perfectely Yours ringde i somras och sa att hon hade hittat ett så magiskt ställe på Öland som hette Neptuni Åkrar som är ett utbrett klapperstensfält. Hon fick dessutom med sig Isabelle Hesselberg från 2 Brides och då tackar man inte nej, hur mycket man än har att göra! Hon skickade ett moodboard som var väldigt inspirerat av havet och de djupa juveltonerna av blått och grönt som de erbjuder. Att det dessutom heter Neptuni Åkrar fick ju mig att lägga in en liiiten treudd, för att hinta lite om Neptunus, den romerske havsguden. Placeringskorten skrev jag för hand på små kakelplattor, som också flörtar lite till den nästan grekiska känslan på denna stylingen.

 

 

Foto: Isabelle Hesselberg, 2 Brides Photography // Blommor:Storgatansblommor// Styling: Perfectely Yours // Trycksaker & Band: Elin Wallmander, Elins Art Studio // Håraccessoar: The Wild Rose Accessories // Tallrikar & Glas: Cervera Kalmar // Klänning:  June & Me  // Modeller: @corneliarudmyr @jklasson // Ring Box: The Mrs Box

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *