Välkomna till bloggen! Jag bor i Göteborg, där jag driver Elins Art Studio. Härifrån levererar jag lyxiga trycksaker till bröllop & event över hela världen! 

Elin
Wallmander

KONTAKT:

a Central Park affair

1/23/2017

Jag har jobbat tidigare med Noel Perrone (se här >) och jag blev helt kär i resultatet. Förra gången var det via en stylist i Texas, men nu kontaktade Noel mig direkt. Han ville fota lite “old world romance” i Central Park. Jag kan ju bara inte neka mina trycksaker att få komma ut och resa lite. Så han visade mig ett moodboard på Pinterest som andades gammal antik spets, massor av ljus, och ljusblåa toner. Så då valde jag mitt handgjorda papper, och att handmåla med akvarell färger igen som ju är min favorit. Och för att ge det den sista touchen av omtanke så skvätte jag guldfärg på den. Kallar den Mouldy Gouldy som arbetsnamn, men så är jag ju i från Göteborg också….

Jag skapade en inbjudan, en Save the date, ett informationsblad, ett RSVP eller ett OSA kort som vi säger i Sverige, placerkort och fina kuvert. Att “skrolla” placeringskorten är såååå fint, att jag har lagt in det som standard.  Kuverten är genomfärgat papper i petrolblå, och jag är stolt ägare till en skrivare med vitt bläck, så att printa adresser på färgade kuvert kunde inte vara enklare. Jag föredrar nästan alltid färgade kuvert, för jag vill att det skall sticka ut bland alla räkningar. Det är ju viktigt att när  kuvertet öppnas skapa en stor förväntan hos mottagaren som ska dela den här upplevelsen med er.

Central Park Wedding2

ny_001

ny_232

ny_065

Central Park Wedding4

ny_244

Central Park Wedding5

ny_230

ny_218

ny_117

ny_190

ny_235

ny_056

Central Park Wedding3

ny_204

ny_151

ny_219

 

Fotografi: Noel Perrone  // Model: Melanie Rosebud // Blommor: KP designsfloral // Hår: Alena Bankovska // Smink: Vanessa Deras  // Klänning: Shop Gossamer // Slöja: Sibo Designs // Trycksaker & Band: Elins Art Studio // Band i buketten: Silk and willow & Honey Silks co

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *