Välkomna till bloggen! Jag bor i Göteborg, där jag driver Elins Art Studio. Härifrån levererar jag lyxiga trycksaker till bröllop & event över hela världen! 

Elin
Wallmander

KONTAKT:

Måninspirerat bröllop i Göteborg

1/12/2017

Att få designa Diana & Torbjörns bröllop måste vara varje bröllopsstylist vildaste dröm. Med ledord som måninspirerat, stjärnor, mörkt, mysigt, kafkastämning, vinrött, äkta mattor, blomstervägg och vilda blommor i från taket var det liksom bara att sätta igång. De hade köpt vår bok och var väldigt inspirerade av en styling vi gjort där som hette Velvet Plum och ville förhöja Vänhem Nääs lokaler med mängder av blommor hängandes ifrån de vackra takbjälkarna. Så ner med alla vita tyger och rispappers bollar från taket och upp med byggställningen, för här fick jag och Linnéa Bergqvist från The Wild Rose en utmaning. En idé som jag fick som jag tänkte skulle passa dem som par var ett Sweetheart table, som i det här fallet bestod av en vinröd Emma soffa i Sammet. Med en helt galet vild blomstervägg bakom blev detta en snackis! 

Inbjudnings sviten lät vi vara i svart vitt och guld och här var månen i fokus. När vi var med brudparet i festlokalen innan bröllopet visade Torbjörn mig en app, där du kunde ställa in dag (bröllopsdagen såklart) och vilket stjärntecken du har, så visar den dig var i lokalen ditt stjärntecken kommer att vara. Sagt och gjort, det hamnade på fodret i kuvertet, tillsammans med en halvmåne, som det också var denna fina dag i slutet på September.  Inbjudan trycktes var och en med gästernas egna namn på , för en mer personlig touch, och handmålades var och en för sig i guld och svart akvarell. Sedan bands detta i hop med informationsbladet med Elins Art Studios egen färgade sidenband i grått.

Eftersom brudgummen är regisör hade han väldigt specifika önskemål. Kalejdoskop var en av dem eftersom han gjort en film i kalejdoskop stil som skulle snurra på väggen i baren. Detta införlivades med ett mönster på baksidan av inbjudan. Kafkaeskt var en annan, och då gjorde jag ett vaxsigill i svart av Salvador Dali’s döskalle av nakna kvinnokroppar. 
Placerkortstavlan är mer eller mindre en installation av olika hantverk. Laserskuret, hand målat, bladguld, blommor, gjutjärn, tavelramar….. you name it. Vi skapade Magi tillsammans!

Jag jobbade ju som stylist på detta bröllopet och ansvade därför för att hyra in stolar, dukar, servetter, porslin, dekor, parasoller, kuddar, mattor, lyktor och mer. 

De ville ha ett unplugged wedding som innebär att alla kameror och telefoner är bannlysta (under ceremonin) vilket jag inte kan hålla med mer om! Så bra att be era gäster vara närvarande i nuet. När man dessutom har Erika Gerdemark där för att dokumentera dagen behövs inga gryniga mobilbilder ändå.

Champagne torn, Drakes vodka, öppen bar med inhyrd bartender, Chillout Longe med shisha, Dj bås och inhyrda bussar för alla gäster måste ha gjort detta till århundradets mest omtänksamma bröllop.

Kollage D&T3

Diana_Torbjorn_001

Diana_Torbjorn_004

Kollage D&T

Diana_Torbjorn_001

Diana_Torbjorn_032

Diana_Torbjorn_028

Diana_Torbjorn_086

Diana_Torbjorn_068

Diana_Torbjorn_069

Diana_Torbjorn_007

Diana_Torbjorn_006

Diana_Torbjorn_013

Diana_Torbjorn_003

Diana_Torbjorn_082

Diana_Torbjorn_115

Diana_Torbjorn_002

Diana_Torbjorn_100

Diana_Torbjorn_101

Diana_Torbjorn_097

Diana_Torbjorn_088

Kollage D&T2

Fotografi: Erika Gerdemark // Hår accesoarer: Linnéa Bergqvist The Wild Rose Accessories // Trycksaker & Styling: Elin Wallmander Elins Art Studio // Blomsterdesign: Linnéa Bergqvist The Wild Rose // Tårta: Nadia Öberg Sockersöta smulor // Klänning: Grace Loves Lace Francis// Stolar: KikiRiki // Porslin: Tavet // Bartender: Oscar Hernandez // DJ: Jesper Sandström JP Disco // Ljussättning: Luisa Fanciullacci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *