Välkomna till bloggen! Jag bor i Göteborg, där jag driver Elins Art Studio. Härifrån levererar jag lyxiga trycksaker till bröllop & event över hela världen! 

Elin
Wallmander

KONTAKT:

Bröllop på Marstrand

1/12/2017

Elin & Daniel kontaktade mig för de ville ha hjälp med styling och trycksaker till sitt bröllop de ville ha på Marstrand. Så vi började nysta. De hade hittat världens finaste lokal, som egentligen var en konsthall: Strandverket på Marstrandsön. Eftersom det är en konsthal var vi tvungna att hyra dit alla stolar, bord, dekor, mat, ljud, blommor mm. Dessutom ut till en ö. Men när jag jobbar med styling så håller jag i alla trådar, tar kontakt med alla leverantörer och ser till att det kommer dit i tid, mot ett entrepenörsarvode på 20%.

Så vi beslöt oss för marint för att brudgummen är gammal sjömaskinist. Höstfärgerna för att bröllopet skedde den 1:a oktober, och för att bruden är så där underbart rödlätt och fräknig.
Linnéa Bergqvist från The Wild Rose fixade helt fantastiska blomsterarrangemang som slingrade sig över borden, och fyllde alla fönster och dörröppningar med urnor fulla med mustiga blommor i vinrött, ljust apprikost och havsblått. Dhalior, trädgårdsrosor, magnolia blad, nyponkvistar, vildvin, det bästa av hösten helt enkelt.

Vid kyrkan kastade alla gästerna höstlöv över brudparet, och andra inslag som vi jobbade mycket med var snäckor. Alla placerkorten var handtextade av mig på små capiz snäckskal, jag hade handmålat inbjudningskorten i ett mild pärlemorsskimmer, samt på toppen av tårtan av Sockersöta smulor tornade en blankpolerad nautilius snäcka med brudparets initialer på. 

Även banden kring brudens utsökta bukett fanns det något custom made. Mina vackra handfärgade band hängre i nyanser av blått med Kordinaterna till vigselplatsen på skrivet i guld.

Strandverkets konsthall är ett gammalt fort från början, med tjocka stenväggar och spröjsade fönster beläget så att vågorna bryter med sitt salta skum precis vid dess fötter. När jag såg mig omkring märkte jag att brudparets initialer ED fanns att se i fönstrernas spröjs. Detta kunde man ju inte låta bli att ta till vara på , så att en präglingstång gjordes med denna symbol på. den användes sedan som gördlar av handgjort papper kring inbjudan och servetterna.

Även specialgjorda kartor trycktes med vitt bläck på halv transparent vellum papper, med brudparets vigselplats samt festlokal på.

Allt detta fångat på bild av den talangfulla Isabelle Hesselberg på 2 Brides Photography 

2bridesphotography_elindaniel_wedding_066

kollage-ed

2bridesphotography_elindaniel_wedding_174

2bridesphotography_elindaniel_wedding_078

2bridesphotography_elindaniel_wedding_184

kollage-ed2

2bridesphotography_elindaniel_wedding_134

kollage-ed4

2bridesphotography_elindaniel_wedding_129

2bridesphotography_elindaniel_wedding_191

kollage-ed3

2bridesphotography_elindaniel_wedding_190

2bridesphotography_elindaniel_wedding_138

kollage-ed5

2bridesphotography_elindaniel_wedding_183

2bridesphotography_elindaniel_wedding_166

kollage-ed6

kollage-ed7

2bridesphotography_elindaniel_wedding_158

 

Fotografi: Isabelle Hesselberg 2 Brides Photography // Hår accesoarer: Linnéa Bergqvist The Wild Rose Accessories // Trycksaker & Styling: Elin Wallmander Elins Art Studio // Blomsterdesign:  Linnéa Bergqvist The Wild Rose // Make Up & Hår: Marie Farah Marie Farah // Tårta: Nadia Öberg Sockersöta smulor // Klänning: Ivory & Grace // Stolar: KikiRiki // Porslin: City Porslin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *