Välkomna till bloggen! Jag bor i Göteborg, där jag driver Elins Art Studio. Härifrån levererar jag lyxiga trycksaker till bröllop & event över hela världen! 

Elin
Wallmander

KONTAKT:

Rooftop Romance

10/30/2016

Så jag fick ett samtal från Elite Flowers som undrade om jag ville bidra med trycksaker till en fotografering de planerat. Absolut! Tjejerna har ju smak! Så Fanny Staaf skickade ett underbart moodboard på vad de hade tänkt och efter det var det ju bara att sätta i gång! de ville ha det i korallfärger och ljust aprikos, och ledord som terrakotta och rotting lät spännande tyckte jag! Så det blev en svit på mitt älskade handgjorda akvarellpapper, där kanterna är sådär ljuvligt naggade. Jag printar på dessa papper, och sedan handmålar jag dem med akvarell, för att kanske addera lite skimmer, eller bara förhöja en färg, och genomfärga papprets kanter. Jag har en personlig favorit och det är när menyerna sitter på en platta av något slag. Kan vara tjockare kartong, plexiglas, mässingsplåt, eller i detta fallet, träfaner. För att binda i hop det använde jag mina egna handfärgade sidenband med rivna kanter, för att förmedla känslan av rustik lyx. Placeringskorten är i mina placerkortshållare av teak, som jag hyr ut.

Allt är vackert fotograferat av Poppy Love You. Alla leverantörerna hittar ni längs ner på sidan.

 

rooftop-romace-kollage

rooftop-romace-kollage2

rooftop-romace-kollage3

27072016-dsc_0618

rooftop-romace-kollage4

rooftop-romace-kollage5

rooftop-romace-kollage6

rooftop-romace-kollage7

rooftop-romace-kollage8

Styling & Projektledning: Fanny Staaf Events  www.fannystaafevents.se  // Blommor & Miljö – Elite Floral www.elitefloral.se  // Fotograf – Poppy Photography  www.poppyphotography.se  // Lokal – Hotell Kung Carl www.kungcarl.se // Modell – Linda Teinmark @l.teinmark // Trycksaker – Elins Art Studio www.elinsartstudio.se  //  Tårtor – Liv Sandberg Cake Art www.livsandbergcakeart.se // Inredning – R.O.O.M www.room.se  //  Inredning – Blomsterriket www.blomsterriket.se

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *