Välkomna till bloggen! Jag bor i Göteborg, där jag driver Elins Art Studio. Härifrån levererar jag lyxiga trycksaker till bröllop & event över hela världen! 

Elin
Wallmander

KONTAKT:

Mission San José

10/31/2016

Så att, jag fick ett mail från Sage från Belle Soul Weddings där hon undrade om jag ville skicka trycksaker till en fotografering i Texas! Så klart! Dessa stylisterna är erkänt duktiga och har blivit publicerade lite varstans. En del skickar med ett moodboard eller en Pinterest mapp där man kan se ungefär vad de har tänkt sig, men Allan & Sage gjorde något ännu bättre, de skickade en historia!!! Jag blev hur inspirerad som helt och satte genast igång. Sedan googlade jag vart de skulle fotas och då dog jag lite. Seriöst! Såååååå läcker byggnad! Sånt har vi inte i Sverige, man blir ju lite avis. Så jag tog ett glas vin och satte igång (som konstnär behöver man ju ibland lite inspiration på flaska på kvällskvisten en fredag kväll) Denna sviten är printad i svartvitt på handgjort akvarellpapper med oregelbundna råa kanter, och sedan handmålat i akvarellfärg, och sedan accentuerade jag lite detaljer med guldfärg. Och sedan dog jag igen när Noel Perrone skickade bilderna……

Enjoy!

Mission Affair – A Styled  Elopement

This elopement takes place at Mission San Jose built in 1797. This gorgeous mission evokes a romantic old world feel and our story of secret love is old as time itself.
Esmerelda and Sebastian are deeply in love and bound by the secret that they keep. On this day with her stack of care worn love letters by her side she waits at the window for word from her beloved. Suddenly a package arrives, a beautiful box tied with a deep green silk ribbon. Inside a gift for his Esmerelda, an heirloom headpiece for her to wear on this their wedding day and a hand scribed note. He has planned it all and she is to meet him at the west side of the Mission….

san-jose-kollage

san-jose-kollage1

san-jose-kollage2

san-jose-kollage11

san-jose-kollage10

san-jose-kollage9

san-jose-kollage8

san-jose-kollage7

san-jose-kollage6

san-jose-kollage5

san-jose-kollage4

san-jose-kollage3

 

 

Photography: Noel Perrone www.noelperrone.com // Concept and Design: Belle Soul Weddings www.bellesoulweddings.com // Cake and Florals: Belle SoulWeddings www.bellesoulweddings.com // Hair and Make-up Design: Sunkissed and Made Up www.sunkissedandmadeup.com // Paper Suite: Elins Art Studio www.elinsartstudio.se // Bridal Headpiece and Boutoneirre : www.thewildroseaccessories.se // Ribbon: Of the Earth  http://www.custompaper.com/ // Ring: Wild Gems by Sarah Laja http://wildgems.com/ // Tux: Menguin https://www.menguin.com/ // Gown: Now and Forever Bridal Boutique // Lingerie: Petticoat Fair http://petticoatfair.com/ // Furniture: Marquee Rentals San Antonio http://www.marqueeeventgroup.com/ // Violinist: Talmage Spackman  // Videographer: Honeygem Creative http://honeygemcreative.com/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *