Välkomna till bloggen! Jag bor i Göteborg, där jag driver Elins Art Studio. Härifrån levererar jag lyxiga trycksaker till bröllop & event över hela världen! 

Elin
Wallmander

KONTAKT:

Grooms Game

2/14/2016

Har ni valt en unik lokal med en särpräglad stil? Då kan ni absolut låta karaktären på lokalen ta plats och komplettera med detaljer som berättar om er personlighet, beskriver ert förhållande eller bara saker ni gillar helt enkelt. Allt som bidrar till atmosfären och därmed upplevelsen för era gäster är helt rätt. En rustik, maskulin miljö med djupa färger kanske inte är det första man förknippar med bröllop, men traditioner är till för att brytas!

De mustiga nyanserna är en bra grund som kan byggas vidare på med slingriga rankor, massor av härliga blommor och bärkvistar som dekor. Låt skira rankor av vildvin slingra sig runt om i rummet så att det känns lite vilt och okonstlat. Ett bröllop ska kännas personligt och därför kan det passa att dekorera middagsbordet med vackra minnessaker från brudparets tid tillsammans. De väcker härliga minnen till liv och blir dessutom samtalsämnen för gästerna under kvällen.

_

 

Bildkollage Grooms game 1 Bildkollage Grooms game 2 Bildkollage Grooms game 3 Bildkollage Grooms game 4 Foto: 2 Brides Photography - www.2brides.se Bildkollage Grooms game 6 Bildkollage Grooms game 7 Bildkollage Grooms game 8 Bildkollage Grooms game 9 Bildkollage Grooms game 10

Denna styling och många till är en del av Those Lovely Days bröllopsbok: Bröllop – Inspiration och idéer för det moderna brudparet.

_
Bara för att brudparet denna gång är gay behöver man inte fokusera på regnbågar, eller det första som dyker upp i huvudet. Kill your darlings! Vad vi försöker visa här är ett väldigt maskulint bröllop, som utspelar sig på en herrklubb på den internationella mansdagen. En total man cave dröm. Inbjudningen kom ut i ett tjockt blyertsgrått
kuvert med fickor för O:S:A korten och info kortet. Extra krut lades på ett fint omslag kring brudparets egna löften., vilket blir till en fin minnessak att spara långt efter bröllopet. Att krulla papper är ju också något som blir en fin detalj på dukningen. Ibland jan man krulla dem i bägge ändarna, så det blir som ett litet s, men denna gången gjorde jag bara den ena sidan, och lät de stå upp på tallriken. Bordet är dessutom bara dukat med minnessaker från brudparets egna liv. De två utsmyckade fåglarna, symboliserar deras kärlek, och kommer igen i trycksakerna. Schackpjäser, Eiffeltornet, kikaren, snäckan, kameran…. Allt har en historia man kan prata om under middagen.

_

Fotograf: ISABELLE HESSELBERG www.2brides.se @2brides // Styling och trycksaker: ELIN WALLMANDER www.elinsartsudio.se @elinsartstudio // Blommor och Styling: LINNÉA BERGQVIST www.thewildrose.se @thewildroseweddings // Modeller: JACOB KLINTEMARK och ROBERT RAFORS // Porslin: MARKET 29 www.market29.se // Glas, ringar och rekvisita till bordsdekor: FÅFÄNGANS ANTIK www.fafangansantik.com @fafangansantik // Smokingar och skor: TONYS HÖGTIDSKLÄDER www.tonyshogtidsklader.se @tonyshogtidsklader // Tårta: NADIA ÖBERG www.sockersotasmulor.com @sockersotasmulor

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *