Välkomna till bloggen! Jag bor i Göteborg, där jag driver Elins Art Studio. Härifrån levererar jag lyxiga trycksaker till bröllop & event över hela världen! 

Elin
Wallmander

KONTAKT:

Pattern Love

2/14/2016

Svartvita aztekmönster känns tidlöst, men är samtidigt trendigt och passar brudparet som vill ha en annorlunda och stilren design på sitt bröllop utan att det känns tråkigt och stelt. Det svartvita tillsammans med tuffa suckulenter och romantiskt krämfärgade blommor, som rosor och bouvardia, skapar intressanta kontraster och tillför en fin dynamik.

Brudens svarta tyllkjol känns både mjuk och klassisk på samma gång och ger, med det snygga halsbandet, en chic look med helt rätt attityd. Buketten är designad med lyxig arabisk stjärnlök och silverskimrande tillandsia, vars nätta och lätt böjda blad sveper över de övriga blommorna i buketten och känns som ett stort smycke till brudens outfit.

 

Bildkollage Pattern LoveBildkollage Pattern Love2Bildkollage Pattern Love3Bildkollage Pattern Love4Bildkollage Pattern Love5Bildkollage Pattern Love6Bildkollage Pattern Love7Bildkollage Pattern Love8Bildkollage Pattern Love9

Denna styling och många till är en del av Those Lovely Days bröllopsbok: Bröllop – Inspiration och idéer för det moderna brudparet.

Denna svit har inspiretats av brudens etniska bakgrund, samt lokalen som bröllopet skall hållas i. Det är alltid en bra idé att följa med lokalens egna formspråk, än att streta emot. Det skapar nämligen bara merjobb. Svart och vitt skapar en härligt hård kontrast mot det handgjorda pappret med rivna kanter och taktik känsla. På tallrikarna ligger menyn som i utfällt läge är över 75 cm långt, och vikts som ett dragspel. Placerkorten är vackra i all sin enkelhet, och lyfts upp av de mycket exklusiva placerkortshållarna. Det är en balans att inte låta det djärva mönstret ta överhand. Därför används blekgröna blad och ljuva rosor som kontrast. Att  som brud se till att allt håller konceptet kan ibland vara övermäktigt, därför kan det vara en god idé att boka leverantörer till ditt bröllop som har jobbat i hop förut. Se bara så fint tårtan håller stilen!

 

Fotograf: ISABELLE HESSELBERG www.2brides.se@2brides // Styling, bröllopsportal och trycksaker: ELIN WALLMANDER www.elinsartsudio.se @elinsartstudio // Blommor och Styling: LINNÈA BERGQVIST www.thewildrose.se@thewildroseweddings // Modeller: KARIN LINDGREN och JIM MARTIN // Brudens kjol: ZETTERBERG COUTURE www.zetterbergcouture.se@zetterbergcouture // Brudens topp och halsband: Privat // Örhängen: FÅFÄNGANS ANTIK www.fafangansantik.com@fafangansantik // Skor: FURETTI www.furetti.se@furettishoes // Makeup och hår: ALICE NORHEIM // Porslin: BIRGITTA WATZ // Ring: NORDSTANS GULD www.nordstansguld.se@nordstansguld // Placerkortshållare: ARTILLERIET www.artilleriet.se@artillerietstore // Matta: HOUSE DOCTOR www.en.housedoctor.dk // Korgar och lampor: LAGERHAUS www.lagerhaus.se@lagerhaus_ab // Tårta: NADIA ÖBERG www.sockersotasmulor.com@sockersotasmulor

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *