Välkomna till bloggen! Jag bor i Göteborg, där jag driver Elins Art Studio. Härifrån levererar jag lyxiga trycksaker till bröllop & event över hela världen! 

Elin
Wallmander

KONTAKT:

Festival Bride

2/14/2016

Vem drömmer inte om en vigsel i solnedgången framför en backdrop med färgade sidenband som fladdrar i vinden? Runt Er har vackra tält klädda med exklusiva tyger slagits upp som skydd mot solen och senkvällens lite råa och fuktiga luft. Gästerna kan slå sig ner i tälten, fyllda med härliga kuddar, och umgås medan de äter enkel plockmat i avslappnad festivalanda. En mix av olika starka färger som går mot djupare toner blandat med mönster känns helt rätt för ett sådant här bohemiskt bröllop.

Bruden har valt en bukett fylld med färggranna, exotiska blommor och en håraccessoar av fjädrar, som ackompanjeras av slarviga lockar. Festivalbröllop kanske inte är det vanligaste temat, men är både väldigt mysigt och avslappnat en sommardag och perfekt för dig som har en stor bekantskapskrets och älskar musik och häng.

_

 

Bildkollage Festival Bride Bildkollage Festival Bride 2 Bildkollage Festival Bride 3 Bildkollage Festival Bride 4 Bildkollage Festival Bride 5 Bildkollage Festival Bride 6 Bildkollage Festival Bride 7 Bildkollage Festival Bride 8 Bildkollage Festival Bride 9

Denna styling och många till är en del av Those Lovely Days bröllopsbok: Bröllop – Inspiration och idéer för det moderna brudparet.

_
Till och med menyn är ett litet tält!!! En meny per bord räcker när de är såpass iögonfallande. Inbjudningen delade ut för hand, och kom i tunna boxar, med själva inbjudningen liggandes på en bädd av jadegrönt tyg.  En riktig hippie inbjudan med en drömfångare tryckt på riktigt gammalt antikt papper.  Det är viktigt att brudparet skriver sin egen text till sitt eget bröllop, och att deras egna ord och personlighet lyser igenom. Detta brudpar körde sin egen festival i dagarna tre, med liveband, foodtrucks och alla gästerna tog med sitt eget tält och campade och festade i äkta festivalanda. Inte för alla kanske, men det är viktigt att gå sin egen väg, och göra sitt bröllop precis som man vill, och inte vad som förväntas av Er.

_

Fotograf: ISABELLE HESSELBERGwww.2brides.se@2brides // Styling, trycksaker, tält, backdrop: ELIN WALLMANDER www.elinsartsudio.se @elinsartstudio // Blommor och Styling: LINNÉA BERGQVIST www.thewildrose.se @thewildroseweddings // Klänning och skor: Free People: www.freepeople.com @freepeople // Kuddar, säckar, filtar: ENGELSKA TAPETMAGASINET www.engelskatapetmagasinet.se @tapetmagasinet // Drömfångare och smycken: REGNBÅGENS www.regnbagens.com // Porslin och glas: Privat  // Modeller: ALICE DZAFO och ERIK LUNDSTRÖM // Makeup och hår: ALICE NORHEIM // Ring: NORDSTANS GULD www.nordstansguld.se @nordstansguld // Donuts: JAFARIS www.jafaris.nu__

___

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *