Välkomna till bloggen! Jag bor i Göteborg, där jag driver Elins Art Studio. Härifrån levererar jag lyxiga trycksaker till bröllop & event över hela världen! 

Elin
Wallmander

KONTAKT:

Velvet Plum

2/14/2016

En gammal rustik lada kan med lite fantasi förvandlas till en magisk plats att ha er vigsel och bröllopsmiddag med efterkommande fest i. Den lantliga charmen hos ladan behöver inte betyda att ni måste hålla dekoren enkel eller avskalad. Överraska era gäster med att duka upp riktigt lyxigt med vackra tyger till dukar och exklusiva blommor såsom David Austin-rosor i stora prunkande blomsterdekorationer.

En stor hängande takdekoration av blommor över middagsbordet blir en fantastisk inramning och ger en organisk och lyxig känsla till er dukning. Vackra antika ljusstakar med höga ljus ger värme och ser ut som smycken mot ladans rustika väggar och golv. Eftersom man vanligtvis förknippar ladubröllop med enkel och lantlig dekor i form av höbalar och ängsblommor, så blir detta en vacker stilkrock som skapar en härlig effekt.

_

 

_Foto: 2 Brides Photography - www.2brides.seBildkollage Velvet Plum2 Bildkollage Velvet Plum Bildkollage Velvet Plum3 Bildkollage Velvet Plum4 Bildkollage Velvet Plum5 Bildkollage Velvet Plum6 Bildkollage Velvet Plum7 Bildkollage Velvet Plum8

Denna styling och många till är en del av Those Lovely Days bröllopsbok: Bröllop – Inspiration och idéer för det moderna brudparet.

_
Dova juveltoner av plommonlila och möter ljus peach i en rustik gammal lada. Här tog jag fasta på floristens galna idé att låta blommorna hänga ifrån taket, över bordet.  Ett gott samarbete mellan dina leverantörer kan skapa magi. På framsidan av inbjudningskortet syns just därför, hängande blommor. Sviten fortsätter dessutom med rivna kanter doppade i bladguld, handgjort papper med blomblad i, och guld sigill. Att kuverten är så mustigt lila sticker ut bland alla räkningar i brevlådan. För en mycket djärv brud med öga för detaljer. Brudparets unika design fortsätter ända ut till de små specialgjorda gåvorna. En mörklila tulpan slår ut till våren – Queen of the night,  och påminner alla gästerna om deras bröllop i höstas. Här gjorde jag en bordsplaceringstavla med korten fästa i sammetsband på ett rostigt gammalt armeringsjärn, som floristen sedan smyckade med hortensia & riddarsporre.

_

Fotograf: ISABELLE HESSELBERG www.2brides.se @2brides // Blommor och Styling: LINNÉA BERGQVIST www.thewildrose.se @thewildroseweddings // Styling och trycksaker: ELIN WALLMANDER www.elinsartsudio.se @elinsartstudio // Modeller: HELIA MALEKI och MATTIAS STRIDH // Makeup och hår: HELIA MALEKI // Location: RÖNNÅS LADA www.ronnaslada.bloggplatsen.se // Klänning: ZETTERBERG COUTURE www.zetterbergcouture.se @zetterbergcouture // Ring: NORDSTANSGULD www.nordstansguld.se @nordstansguld // Örhängen & Bronsstatyett: FÅFÄNGANS ANTIK www.fafangansantik.com @fafanansantik // Stolar: KIKIRIKI www.kikiriki.se // Glas och Bestick: FÅFÄNGANS ANTIK www.fafangansantik.com @fafangansantik // Porslin: HOUSE OF C www.facebook.com/houseofc.gbg/ // Tårta: NADIA ÖBERG www.sockersotasmulor.com @ sockersotasmulor // Skor: FURETTI www.furetti.se @furettishoes // Ringbox: THE MRS BOX www.themrsbox.com @the_mrs_box

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *