Välkomna till bloggen! Jag bor i Göteborg, där jag driver Elins Art Studio. Härifrån levererar jag lyxiga trycksaker till bröllop & event över hela världen! 

Elin
Wallmander

KONTAKT:

Lovely Lace

2/14/2016

Ett bröllop helt i vita nyanser som kompletteras med grågrönt passar de flesta stilar och årstider. Det klär såväl den klassiska och traditionella som den trendiga bruden. Extra vackert blir det om man anordnar sin fest på ett ställe i en trendmedveten och personlig stil. Föreställ dig att inta middagen i en helt vit festsal med utsikt över havet – det känns väldigt lyxigt, men samtidigt fridfullt. Att duka med ett fantastiskt tyg prytt med paljetter av pärlemor gör att havstemat går igen inomhus. De tunga ruffiga betongurnorna, som bordsdekorationer är designade i, skapar en intressant kontrast till paljetterna och för tankarna till klipporna som finns utanför huset.

En vacker klänning med öppen rygg och med ett liv i spets känns traditionellt, men samtidigt trendigt. Tärnornas kjolar, prydda med grågrönt mönster, passar perfekt in i det färgtemat och skapar en vacker helhet åt brudföljet. Blommor, såsom brudorkidé och dahlior tillsammans med snirkliga kvistar av luktärt, ger blomsterarrangemangen en lyxig känsla med en organisk touch, vilket är fint till ett bröllop vid havet.
__

 

Foto: 2 Brides Photography - www.2brides.se Lovely lace Lovely lace2 Lovely lace3 Lovely lace4 Lovely lace5 Lovely lace6 Lovely lace7 Lovely lace8 Lovely lace9

 

Denna styling och många till är en del av Those Lovely Days bröllopsbok: Bröllop – Inspiration och idéer för det moderna brudparet.
Jag älskar vellum papper, det vill säga det där halv transparenta pappret som jag här har tryckt med vitt bläck på. Alltså, hur ljuvligt och trendigt är inte det!!! Kombinera det med ett ljusgrått papper med rivna papper och musik uppstår. Vi valde att ta in lite exklusiv spets på menyn som vi band fast placerkortet på för att knyta an till brudens vackra brudklänning från Ida Sjöstedt. Sedan presenterades allt på ett exklusivt tyg med paljetter av äkta pärlemor för att knyta an till festlokalens närhet till havet.

 

Fotograf: ISABELLE HESSELBERG www.2brides.se @2brides // Blommor, styling och hårsmycke: LINNÉA BERGQVIST www.thewildrose.se @thewildroseweddings // Styling och trycksaker: ELIN WALLMANDER www.elinsartstudio.se @elinsartstudio // Brudpar: SANDRA ÖDEGAARD och GABRIEL STERNBERG// Tårta: LIV SANDBERG www. livsandbergcakeart.se @livsandbergcakeart // Festlokal: EKENSDAL www.ekensdal.se // Klänning: IDA SJÖSTEDT www.idasjostedt.com @idasjostedt // Ringbox: THE MRS BOX www.themrsbox.com @the_mrs_box // Tyg: GÅRDA TEXTIL www.gardatextil.se // Glas: LAGERHAUS www.lagerhaus.se @lagerhaus_ab

 

 

Reply...