Välkomna till bloggen! Jag bor i Göteborg, där jag driver Elins Art Studio. Härifrån levererar jag lyxiga trycksaker till bröllop & event över hela världen! 

Elin
Wallmander

KONTAKT:

Coral Glow

2/14/2016

Korall är en färg som tillsammans med ljust rosa, krämvitt, koppar och rött bildar en intressant kombination som utstrålar glädje och energi. Något för bruden som älskar färg och vill synas helt enkelt. Dessa färger passar extra bra till ett sommarbröllop ute i det gröna, där man efter ceremonin kan mingla barfota i det mjuka gräset och dricka härliga sommardrinkar med sina nära och kära.

Ett färgstarkt bröllop i trädgården förhöjs av en vacker blomsterportal, gärna en i organisk stil så att den passar in i en trädgårdsmiljö och blir ett med övrig växtlighet runt om. Finns det fina träd så är det en perfekt plats för att hänga upp just en sådan i då trädet skuggar brudparet, vilket är skönt om det är varmt. Men det är också till fördel för bröllopsfotografen, som oftast föredrar att fotografera sina par i skugga eftersom det ger vackrare bilder.

_

Foto: 2 Brides Photography - www.2brides.se Bildkollage Coral Glow Bildkollage Coral Glow2 Bildkollage Coral Glow3 Bildkollage Coral Glow4 Bildkollage Coral Glow5 Bildkollage Coral Glow6 Bildkollage Coral Glow7 Bildkollage Coral Glow8
Denna styling och många till är en del av Those Lovely Days bröllopsbok: Bröllop – Inspiration och idéer för det moderna brudparet.

_

Färg Färg Färg!!! Korall, rött, rosa. Ju mer desto bättre. I kombination till koppar blir det väldigt trendigt. Här lät jag vackra illustrationer av pioner i akvarell mötas med modern kalligrafi. Stort och färgstarkt. Detta är tryckt på fine art papper, och alla inbjudningens rubriker sticker ut i ett register. Bra för den som har mycket information om sitt bröllop, men inte gillar tanken på att skicka sina gäster till någon hemsida. En distinkt skylt som hälsar alla gästerna välkomna sätter stilen. Till och med rosévinet matchar! Att vända på menyn 45 grader lättar upp dukningen.
_

Fotograf: ISABELLE HESSELBERG www.2brides.se @2brides // Blommor, styling, hår & smink: LINNÉA BERGQVIST www.thewildrose.se@thewildroseweddings // Trycksaker, fönsterskylt, makeup, tårta och styling: ELIN WALLMANDER www.elinsartstudio.se @elinsartstudio // Modell: JOHANNA ARLESTEN // Klänning: TRUVELLE www.truvelle.com @truvelle // Örhängen: LILY AND ROSE www.lilyandrose.se @lilyandrosebyzetterberg // Skor: FURETTI www.furetti.se @furettishoes

Reply...