Välkomna till bloggen! Jag bor i Göteborg, där jag driver Elins Art Studio. Härifrån levererar jag lyxiga trycksaker till bröllop & event över hela världen! 

Elin
Wallmander

KONTAKT:

Apple Orchard

2/14/2016

Äppellundar är Sveriges motsvarighet till vingårdar och passar perfekt som plats till ett höstbröllop. Tänk er att omges av härlig grönska och träd alldeles överfulla med mogna, saftiga äpplen medan ni vigs – närmare naturen än så kan man inte komma! Duka upp till middag på ett massivt träbord under de äppelfyllda trädkronorna och dekorera med den tidiga höstens skatter, som äppelkvistar som ni låter hänga ner över bordskanten, Austin rosor och hortensia. En couture klänning med ett liv av krämfärgad spets och en vacker chiffongkjol i en blek konjaksfärg harmonierar fint med det rustika bordet och äppelgrenarnas organiska form. En floral crown med mustiga blommor och bär pryder brudens vilda lockar och passar perfekt till den runda, detaljrika buketten.

I stället för en traditionell tårta passar det extra fint att bjuda på en variant skapad av goda dessertostar. Tårtan kan dekoreras med bland annat mörkt röda vindruvor, kvistar av skimmia, vackra orkidéer och miniäpplen. Både gott och väldigt vackert!

 

Apple Orchard bildkollage AppleOrchard-059 Apple Orchard bildkollage9 Apple Orchard bildkollage8 Apple Orchard bildkollage7 Apple Orchard bildkollage6 Apple Orchard bildkollage5 Apple Orchard bildkollage4 Apple Orchard bildkollage3 Apple Orchard bildkollage2

 

Denna styling och många till är en del av Those Lovely Days bröllopsbok: Bröllop – Inspiration och idéer för det moderna brudparet.

Till denna styling bjuder jag på en inbjudan tryckt på handgjort papper, med motiv av ett gammalt knotigt äppleträd. Jag blev inspirerad av gamla böcker, med allt detaljarbete som ligger bakom varje tryck. Tackkortet kommer som ett vackert paket inslaget i vackra handfärgade sidenband, med ett vaxsigill med brudparets monogram på. Placerkortshållarna är tillverkade av Elins Art Studio i massiv teak. Dess raka form bryter fint mot det rivna pappret. En sak som visar att man tänkt på varje detalj till sitt bröllop är att låta tillverka fina lappar till maten. Drink & Vin listor, tacklappar på gåvorna till gästerna, menyer och placeringskort. Ett öga för detaljer skapar en helhet som Era gäster inte glömmer.

I____

Fotograf: ISABELLE HESSELBERG  www.2brides.se // Styling, fotovägg, trycksaker,ljusstakar, korthållare och skylt: ELIN WALLMANDER www.elinsartstudio.se // Blommor och styling: LINNÉA BERGQVIST www.thewildrose.se //  Möbler: HUS OCH HEM www.husochhem.net // Modell: THERESE LINN SVENSSON // Makeup och hår: MARIE FARAH FIORINIELLO www.mariefarah.se // Skor: FURETTI www.furetti.se // Whiskeykaraff, glas och bestick: FÅFÄNGANS ANTIK www.fafangansantik.com // Klänning: SENSIBLEM www.sensiblem.se // Örhängen:LILY AND ROSE www.lilyandrose.se // Tyger: GÅRDA TEXTIL www.gardatextil.se // Tapeter & tvålar: ENGELSKA TAPETMAGASINET www.engelskatapetmagasinet.se // Ring: NORDSTANS GULD www.nordstansguld.se // Dryck: KULLAMUST BRYGGERI www.kullamust.se // Osttårta och mat: FRÖLUNDA LILLA SALUHALL www.frolundalillasaluhall.se // Tallrikar: LAGERHAUS www.lagerhaus.se

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *