Välkomna till bloggen! Jag bor i Göteborg, där jag driver Elins Art Studio. Härifrån levererar jag lyxiga trycksaker till bröllop & event över hela världen! 

Elin
Wallmander

KONTAKT:

Gnistrande vinterbröllop

10/27/2017

Ett vinterbröllop med utomhusvigsel i Sverige i januari? Jasså du. Men, om vädret samarbetar så blir det helt enkelt magiskt!!!! Detta utsökta bröllop som publicerades på Style me Prettys front page tidigare i år visar just detta. Stylat till perfektion av Fanny Staaf Events och plåtat av Isabelle på 2 Brides Photography som är mina ständiga vapendragare. Det började med mingel med lite varmare dryck, och avslutades inne i ett rum draperat i vita tyger, och med hundratals levande vita blockljus överallt. Fanny valde plexi som bas i inbjudningarna, och vi höll designen väldigt enkel för att matcha brudens enkla klänning. För att inte priser skulle springa iväg alltför mycket heller så gjorde vi själva inbjudans plexi aningens mindre än själva kortet, och så band jag i hop detta med ett grått ripsband.

En annan smart grej för att hålla budget var att sätta menyn på insidan av bordsnummret, och då bara sätta en per bord. Då fick vi även loss pengar till vackra placeringskort. Där handtextade jag på Capiz snäckskal, som var precis sådär transparent och gnistrande som snö. Allt gott! /Elin

 

Photography: 2 Brides Photography // Wedding Dress: Pronovias // Wedding Venue: Hedenlunda Castle // Invitations: Elins Art Studio // Event Planner & Floral Design: Fanny Staaf Events

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *